Ahala 11,5 SUP

AHALA 11,5 EGENSKAPER

 

Lett å bære

1 stk. stor fine

Retningsstabilt og med høy stabilitet når du padler

UV-stabilisert Fortiflex® High Density Polyetylen

Store myke "pads" for komfort

Lite oppbevaringsrom

Ahala 11,5 er det største SUP-brettet som vi leverer. Det er et All-around brett som er utformet for å gi gode resultater under alle forhold. Dette allsidige, multi-funksjons brettet er et flott SUP-brett som hobbybrukere og familier vil ha mye glede av. Du får en hyggelig SUP opplevelse med Ahala 11,5 som har en kapasitet på 113 kilo.

 

Ahala 11,5 SUP er veldigt stabilt, har god gli og er retningsstabilt for flatt vanns padling eller åpent hav. 

 

Brettet har volum spredd over hele flaten slik at man kan bevege seg rundt på brettet. Brettene er laget i UV-stabilisert Fortiflex® High Density Polyetylen.

 

Dette er et SUP-brett for brukere i alle aldre, kapasiteten er på hele 113 kilo.

Lengde

Bredde

Høyde

Vekt

Kapasitet


Pris
351 cm

85 cm

16 cm

25 kilo

113 kilo


Kr.6.990,-

AHALA 11,5

 

Et veldig flott brett som leveres i fargene: Hvitt/blå og Hvitt/Turkis (bilde)

AHALA 11.5

 

Flott pris!

AHALA 11.5 og SEAQUEST 10

 

På bilde bruker padlerne 2 ulike brett Ahala 11,5 til venstre og Seaquest 10 til høyre

Anbefalt utstyr til SUP brett

 

Padleåren din skal være så høy at du akkurat klarer å legge hånden din rundt håndtaket når du står med årebladet i bakken. Vi leverer kun justerbare SUP-årer som hele familien kan bruke. 

 

En ”leash” rundt ankelen, slik som surferne bruker, er en enkel og viktig livsforsikring. Denne festes på brettet og rundt ankelen når du padler. Det hindrer at brettet driver bort fra deg om du skulle falle i vannet. 

 

SUP Åre

Padleåren din skal være så høy at du akkurat klarer å legge hånden din rundt håndtaket når du står med årebladet i bakken. Riber SUP-årer er alltid justerbare og denne åren har også karbonskaft.

SUP Leash

En ”leash” rundt ankelen, slik som surferne bruker, er en enkel og viktig livsforsikring. Denne festes på brettet og rundt ankelen når du padler og forhindrer at brettet driver bort fra deg om du skulle falle i vannet.