Pedalbåt

Alle våre pedalbåter er designet, produsert og montert i USA

 

Det er øyeblikk fra våre barndomsår da vi reiste til Middelhavet å leide pedalbåt som vi alltid vil huske?  Spesielle opplevelser som disse må leves for å bli husket. Med det for øye har vi importert en hel rekke pedalbåter for å gjøre det lettere for deg å oppleve de spesielle øyeblikkene.

Enten du er på fjellet i et vann eller ved kysten vår, har vi en pedalbåt til deg!

Pedalbåtene fra SunDolphin i USA er flotte farkoster, hvor du kan ha naturopplevelser og badeopplevelser sammen med venner og familie. Med fiskestangholdere, koppholdere, lagringsrom er dette en fortreffelig farkost for opptil 5 personer

 

Vi har etter mange års erfaring som importør av pedalbåter, valgt å satse på 2 modeller i det norske marked, SunDolphin sin SunSlider og SunDolphin 5 seat modellen. Samme typer skrog, eneste forskjell er at SunDolphin SunSlider har justerbar rygg. Du kan bruke våre pedalbåter i saltvann og ferskvann da de har rustfritt stål montert.  Begge modeller har plass til 5 personer.

 

SunDolphin SunSlider har i mange år vunnet "BestConsumerReviews" prisen i det amerikanske marked, noe som underbygger kvaliteten.

 

Hvordan virker en pedalbåt

 

Pedalbåten har et mindre skovelhjul plassert under skroget, noe som hindrer at du blir våt når du "trør". Du styrer pedalbåten med en styringsenhet opp hvor du sitter. Du svinger styringsenheten og roret bak på pedalbåten endrer seg i den retning du ønsker. Alle tre personer i front på pedalbåten kan "trø" uavhengig av hverandre.

 

 

SunDolphin 5 seter

 

Øengde: 244 cm

Bredde: 165 cm

Høyde_ 62 cm

Vekt 50 kilo

Kapasitet: 247 kilo

 

Kr 14.900,- inkludert rustfritt stål i drev

Sun Slider 5 seter


Lengde: 244 cm

Bredde: 165 cm

Høyde: 62 cm

Vekt: 50 kilo

Kapasitet: 247 kilo


Kr 15.900,- inkludert rustfritt stål i drev