Ahala 10,5 SUP

AHALA 11,5  EGENSKAPER

 

Lett å bære

En stor fine

Retningsstabilt og med høy stabilitet når du padler

UV-stabilisert Fortiflex® High Density Polyetylen

Store myke "pads" for komfort

Lite oppbevaringsrom

Mye brukt til Yoga

 

Ahala 10,5 er et All-around brett som er utformet for å gi gode resultater under alle forhold. Dette allsidige, multi-funksjons brettet er et flott  SUP-brett for hobbybrukere og familier. Ahala 10,5 brettet tillater deg å utforske alle sider av sporten med bare ett brett. Du får en super SUP opplevelse med Ahala 10,5 SUP.

 

Ahala 10,5 SUP er veldigt stabilt, har god gli og er retningsstabilt for flatt vanns padling eller åpent hav padling. 

 

Brettet har volum spredd over hele flaten slik at man kan bevege seg rundt på brettet. Brettene er laget i UV-stabilisert Fortiflex® High Density Polyetylen. Oppgitt vekt på bruker er en anbefaling. Er man mindre blir brettet stødigere, men litt tyngere å manøvrere. Er man tyngre blir det omvendt, og brettet blir da mer egnet for øvede personer. Bruker du brettet hovedsakelig til padling på flatt vann er det ingen god ide å kjøpe for lite brett. Det blir da liggende dypere i vannet og blir dårligere å padle.

 

Lengde

Bredde

Høyde

Vekt

Kapasitet


Pris
320 cm

86 cm

15 cm

22 kilo

104 kilo


Kr. 5.990,-

AHALA 10,5 SUP

 

Et flott SUP-brett til en meget god pris!

Anbefalt utstyr til SUP brett

 

Padleåren din skal være så høy at du akkurat klarer å legge hånden din rundt håndtaket når du står med årebladet i bakken. Vi leverer kun justerbare SUP-årer som hele familien kan bruke. 

 

En ”leash” rundt ankelen, slik som surferne bruker, er en enkel og viktig livsforsikring. Denne festes på brettet og rundt ankelen når du padler. Det hindrer at brettet driver bort fra deg om du skulle falle i vannet. 

 

SUP Åre

Padleåren din skal være så høy at du akkurat klarer å legge hånden din rundt håndtaket når du står med årebladet i bakken. Riber SUP-årer er alltid justerbare og denne åren har også karbonskaft.

SUP Leash

En ”leash” rundt ankelen, slik som surferne bruker, er en enkel og viktig livsforsikring. Denne festes på brettet og rundt ankelen når du padler og hindrer at brettet driver bort fra deg om du skulle falle i vannet.