Kajakktilhengeren

Kajakkbutikken sin kajakktilhenger egenskaper

 

Veldig stabil på vei i høy fart med full kajakktilhenger

Vanntette lager og lykter

Total vekt: 1.000 kilo

Nyttelast: 710 kilo

Brems: Ja

Hjuldimensjon: 13"

Største lengde; 580 cm (uten kajakker)

Største bredde: 212 cm

 

Ellers vil høyde variere i forhold til antall kajakker som kunden ønsker å frakte.

 

Våre nye kajakktilhengere er produsert i samarbeid med Gaupen. Kajakkbutikken.no har "bygget" kajakktilhengere i mange år og med den erfaring har vi valgt en kajakkhenger som har en bredde på 212 cm. Hjulene er i tillegg midstilt i forhold til senter på stativet for økt sikkerhet. Grunnen for dette er høy stabilitet ved frakt av mange kajakker i høy hastighet. Det betyr også at hengeren er veldig solid bygget, med en kraftigere konstruksjon i forhold til mange alternativer i markedet.

 

Kajakktilhengeren har LED lys, muligheter for spyling av trommler og stigetrinn foran og bak for lettere pålessing/avlessing av kajakkene. Vi leverer alltid fendring av stag for beskyttelse av kajakkene. (Båtfendere i høyeste kvalitet) Øyebolter gir økt sikkerhet ved stropping av kajakkene. Vognkortholder er  montert på hengeren.

 

Kajakkstativet kan leveres i ulike størrelser og ulik lysåpning på stag. Standard er lysåpning 47 cm. Da har du som oftes plass til maksimalt 24 kajakker på hengeren.

Kajakktilhengeren

Lengde

Bredde

Høyde

Total vekt


Pris580 cm

212 cm

230 cm

1.000 kilo


Kr. 42.500

Varekassen

Lengde

Høyde

Dybde

Tykkelse


Pris240 cm

40 cm

50 cm

3 mm


Kr. 10.000,-

Kajakktilhenger

 

En flott kajakktilhenger med brems , varekasse og plass til 24 havkajakker

Kajakktilhenger

 

Legg merke til at alle stag er fendret.

Kajakktilhenger

 

Med en bredde på 212 cm er den veldig stabil på veien med full opplastning av kajakker.

Anbefalt utstyr til kajakktilhengeren

Det eneste du trenger å ta stilling til er om du ønsker varekasse for padleårer og vester montert på din kajakktilhenger. Ellers er alt inkludert.  95% av alle kunder bestiller varekassen.

 

Hva er grunnen: Du har alltid tilgjengelig flytevester og padleårer samlet på samme henger. Sikkerhet når en padlegruppe skal på tur er svært viktig. Varekassen er montert på siden på grunn av enklere tilkomst til flytevester FØR kajakkene taes av. Sikkerhet, sikkerhet og sikkerhet......

Varekassen

 

Varekassen er bygget for å tåle svært tøff behandling og tykkelsen er hele 
3 millimeter. Den er produsert i England.

 

Med samme kvalitet som varekasser beregnet på lasteplan på pickup-biler eller Land Rovere. Med kvalitets låser, gasstøtt-demper og med vanntette pakninger i lokket er dette en veldig solid varekasse.

 

Du får plass til alt padleutstyret, samt litt til.

Varekassen

 

Varekassens lengde er 240 cm da får du plass til kajakk-årer i full lengde. Du kan faktisk stå på kassen uten at den blir ødelagt.