Evoke Conquer 120

EVOKE CONQUER 120 EGENSKAPER

 

Retningsstabil og høy stabilitet når fisken biter

UV-stabilisert Fortiflex® High Density Polyetylen

Justerbare fotbraketter

Stort komfortabelt sete med mange justeringer for økt komfort

1 stk. fiskestangholder i front og 2 stk. bak

Flaskeholder

Gode bærehåndtak

3 stk. oppbevaringsrom med svært høy kvalitet

YakAttack -fester for elektronisk utstyr etc.

Evoke Conquer 120 er en veldig flott fiskekajakk som har spesialfunksjoner som tilfredsstiller behovene både hos de aller ivrigste og mest kresne sportsfiskere og for deg som fisker en gang i blandt. Veldig stor cocpit åpning gjør at alle kan bruke denne fiskekajakken, kapasiteten er på hele 147 kilo.

 

Evoke Conquer 120  er ekstremt stødig og passer til alle typer fisking i Norge.  Dette fordi kajakken er lett og svært stabil når fisken biter. Lastekapasitet på Evoke Navigator 120 er 147 kilo, godt å ha når fiskeutstyr og fisk skal fraktes til land.  

Godt sete, lavt tyngdepunkt, ekstremt stabil som takler bølger og stryk med letthet gjør denne kajakk til den perfekte fiskekajakk til en svært hyggelig pris.

 

Alt utstyr som er montert på Evoke Conquer 120 er av høyeste kvalitet og skroget er svært "stivt". 

Lengde

 

366 cm

Bredde

 

74 cm

Høyde

 

34 cm

Vekt

 

25 kilo

Kapasitet

 

147 kilo

Antall seter

 

1 stk.

Pris

 

Kr. 9.990,-

Kunder som padler Evoke Navigator 120 fiskekajakk, kjøper også...

 

Du kan kjøpe mye utstyr til din Evoke Navigator 120 fiskekajakk, men en  god padleåre og selvfølgelig kajakkvest MÅ du ha. Fisken får du fiske selv........

 

Ellers er det bare ut å fiske.......

Ainsworth padleåre

 

Denne engelske kajakkåren fra Ainsworth er en kraftif allround åre med alle desigfunksjonene i det klassiske Alround-bladet. Flott for turer med våre rekreasjonskajakker. En veldig populær padleåre i superhard ABS plast. Skaftet er veldig behagelig å padle med.

Kajakkvest


Denne flotte kajakkvesten er produsert av Riber i England. Finnes i ulike størrelser. Er du svømmeudyktig MÅ du bruke den tradisjonelle redningsvest.