Om oss

Om kajakkbutikken.no

 

I markedet kan du finne mange store rabatter, men det er netto-prisen som er avgjørende for deg? Det betyr at vi ikke kan gi deg store rabatter, BARE LAVE PRISER. Det vil du finne ut når du sammenlikner priser på de ulike nettsider i det norske marked.

 

Til de av dere som bor på Vestlandet, tror vi at en lokal leverandør har sine fordeler. Prisene våre er konkurransedyktige, til samme netto pris leverandører med store rabatter gir deg. (eller kanskje lavere pris?)

 

Hetly Fritid AS ble etablert i 2006 nettopp med tanken på å kunne leverer gode stabile kajakker til voksne personer, barnefamilier, ungdommer, speidergrupper, skoleklasser, utleiere av kajakker og friluftsklubber til en god pris, med høy kvalitet.

 

I tillegg er vi spesialistert på kajakkpakker som inneholder kajakktilhenger med varekasse for vester og padleårer til grupper som vil ut på padletur i sammen.

Kajakkpakker= Kajakker, kajakktilhenger, varekasse, padlevester og padleårer.

 

Ta kontakt for ytterligere informasjon på telefon 915 39 124 (alle dager) eller e-post siv@kajakkbutikken.no

En uforpliktende samtale er alltid hyggelig, da blir vi enig om videre prosess.

Hvorfor velge oss og hvorfor har vi ikke nettbutikk?

 

Vi har lang erfaring innen import fra U.S.A., Italia og med norske produsenter. Dette betyr for deg at vi leverer svært høy

kvalitet på våre produkter. I tillegg er vi direkteimportør uten fordyrrende mellomlegg.

Når det gjelder nettbutikk er utfordringen den at vi leverer STORE varer til våre kunder. Vår erfaring er at vi finner en bedre transporløsning/pris med å ha kommunikasjon med deg når du vil kjøpe.

Nyttig informasjon

 

Vi er stor sett tilgjengelig alle ukens 7 dager, send oss en e-post

 

Omgående svar

Vi blir enig om utlån

Varer tilgjengelig samme dag

Rentefri avbetaling

God rådgivning

Vår visjon

 

 

 

Skal ha minst mulig reklamasjoner, det betyr at vi må levere høy kvalitet. I tillegg må prisen "stå" i forhold til markedspris.

 

100% service til alle tider!

 

 

Vår historie

 

Etabler i 2006

 

Vårt første produkt var den kjente norske Nokan kanoen som ikke lengre er i produksjon. (70% av våre produkter i dag kommer fra USA, en leverandør som vi har importert i fra i over 10 år.