Aruba 10

ARUBA 10 EGENSKAPER

 

Lett å bære

Retningsstabil og trygg i bruk

UV-stabilisert Fortiflex® High Density Polyetylen

Stor åpen cocpit for enkel ankomst og avgang

Justerbare fotbraketter

Stort komfortabelt sittegruppe med beskyttende lårputer

Flaskeholder

Gode bærehåndtak

Oppbevaringsrom

Padleholder

Sun Dolphin Aruba 10 kajakken er en veldig populær rekreasjonskajakk som vi har importert i over 10 år, med flotte tilbakemeldinger fra våre kunder.

 

Dette er en meget rimelig kajakk med svært høy kvalitet og ypperlig for barn som skal starte med padling. Meget godt egnet til lek på sjøen som å fange krabber, fiske og andre aktiviteter. Den har stor cockpit-åpning med justerbart sete med høy rygg og flaskeholder. Det er et oppbevaringsrom for litt bagasje i tillegg. Kajakken har bærehåndtak foran og bak. Den er lettpadlet og er en kajakk de fleste aldersgrupper vil ha stor glede av.

 

Aruba 10 kajakken er produsert i robust UV-stabilisert FORTIFLEX ® High Density Polyetylen og tåler en svær røff behandling. Er flott å padle med i skjærgården, innsjøer og lette stryk.

Lengde

Bredde

Høyde

Vekt

Kapasitet

Antall sete


Pris

305 cm

76 cm

33 cm

18 kilo

113 kilo

1


Kr. 5.490,-

ARUBA 10

 

Hyggelig å padle i sammen med en turkamerat i en veldig stødig kajakk.

ARUBA 10

 

Flott til trening på ikke alt for lange turer. Kan leveres med spruttrekk.

 

 

ARUBA 10

 

Cocpiten er stor, defor har flere personer over 95 kilo anskaffet

Aruba 10.

Kunder som padler Aruba 10, kjøper også...

 

Du trenger ikke så mye utstyr i tillegg til Aruba 10 rekreasjonskajakken, men en  god padleåre og selvfølgelig kajakkvest MÅ du ha. Spruttrekk er behagelig i regnvær.

 

Ellers er det bare ut å padle....

Ainsworth padleåre

 

Denne engelske kajakkåren fra Ainsworth er en kraftig allround åre med alle desigfunksjonene i det klassiske Alround-bladet. Flott for turer med våre rekreasjonskajakker. En veldig populær padleåre i superhard ABS plast. Skaftet er veldig behagelig å holde i.

Kajakkvest

 

Denne flotte kajakkvesten er produsert av Riber i England. Finnes i ulike størrelser. Er du svømmeudyktig MÅ du bruke den tradisjonelle redningsvest.