Hasle Excursion 520

HASLE EXCURSION 520 EGENSKAPER

 

Gode bærehåntak

2 stk. sikkerhetsliner

2 stk. vanntette laringsrom

1 stk. vanntett dagsluke

2 stk. elastiske bagasjestropper

Justerbare pedaler

Justertbart sete

Justerbart ryggstøtte

 

Hasle Excursion 520 er en kvalitetsmessig god kajakk som kun veier 26 kilo.  Dette er en super kajakk for store og lange  personer, du sitter svært komfortabelt i Hasle Excursion 520 kajakken. 

 

Skroget til Hasle Excursion 520 er basert på den velkjente og gjennomprøvde Hasle-kajakken Expedition, men Excursion har en bedre rorløsning. Vi har valgt å bruke det populære Smart-Track roret som kan heves og senkes med et enkelt håndgrep. I tillegg er dekket nykonstruert fra baug til akter.

 

Fordekket mellom sittebrønnen og fremre luker er laget relativt høyt slik at de indre plassforholdene blir optimale.Cockpiten er relativt stor og knestøttene virker naturlige. Ryggstøtten i cockpit er formstøpt og forbundet med setet. Dette gir ekstra god ryggstøtte.

Fotbrett kan justeres i lengderetningen uten og etterstramme rorlinene. Vinkelen på korsryggstøtten kan justeres. Sete er anatomisk formet og gir god sitte-comfort.

Hasle Excursion 520 er utstyrt med en praktisk dagsluke som er lett tilgjengelig mens du sitter i kajakken.

Lengde

 

520 cm

Bredde

 

57 cm

Vekt

 

26 kilo

Cocpit åpning

 

41 x 85 cm

Lastekapasitet

 

150 kilo

Pris

 

Kr 12.500,-

Kunder som padler Hasle Excursion 520 havkajakk, kjøper også...

 

Du trenger ikke så mye utstyr i tillegg til Hasle Excursion 520, men en  god padleåre og selvfølgelig kajakkvest MÅ du ha. 

 

Ellers er det bare ut å padle.......

Ainsworth padleåre

 

Denne engelske kajakkåren fra Ainsworth er en kraftif allround åre med alle desigfunksjonene i det klassiske Alround-bladet. Flott for turer med våre rekreasjonskajakker. En veldig populær padleåre i superhard ABS plast. Skaftet er veldig behagelig å padle med.

Kajakkvest

 

Denne flotte kajakkvesten er produsert av Riber i England. Finnes i ulike størrelser. Er du svømmeudyktig MÅ du bruke den tradisjonelle redningsvest.