Evoke fiskekajakk

Evoke fiskekajakker designet, produsert og montert i Muskegon, USA

 

Tenk deg selv at det første du gjør om morgenen på stille vann. ingen støy,, bare deg, din Evoke fiskekajakk og fisken du jager. Hvis dette høres ut som en drøm, er det på tide at du gjennomfører drømmen en dag i en av våre Evoke fiskekajakker. Evoke - serien er fiskekajakker i øverste divisjon, funksjonsrike fiskekajakker som tilfredsstiller behovene til alle fiskere. Her får du svingbart fiskestangholder, flotte og funksjonelle lasteluker, YakAttack-monteringsskinner for elektroniske apparater etc. Veldig komfort i sete, med flere justeringer. Uansett hvilken størrelse eller hvor du liker å fiske, vil Evoke fiskekajakk  passe til ditt behov. Vi har priset Evoke-serien nærmest lik det amerikanske marked. Dette fordi du skal få en kvalitets fiskekajakk til kun Kr. 9.990,-.   

Evoke serien

 

Evoke Navigator 120 og Evoke Conquer 120 har spesialfunksjoner som tilfredsstiller behovene både hos de aller ivrigste og mest kresne sportsfiskere og for deg som fisker en gang i blandt. Ønsker du en meget god fiskekajakk og i tillegg ikke vil bruke alt for mye penger, da er Evoke-serien perfekt for deg. Evoke fiskekajakker er ekstremt stødige og passer til alle typer fisking i Norge.  Dette fordi kajakken er lett og svært stabil når fisken biter. Stor lastekapasitet på Evoke Navigator 120 (159 kilo) og Evoke Conquer 120 (147 kilo) er godt å ha når fiskeutstyr og fisk skal fraktes til land.  Gode seter, lavt tyngdepunkt, ekstremt stabil som takler bølger og stryk med letthet gjør denne serien til den perfekte fiskekajakk.

 

Alt utstyr som er montert på Evoke-serien er av høyeste kvalitet, skroget er svært "stivt" og er produsert i UV-stabilisert FORTIFLEX ® High Density Polyetylen.

 

 

Evoke Navigator 120

 

Lengde: 373 cm

Bredde: 76 cm

Høyde: 31 cm

Vekt: 31 kilo

Kapasitet: 159 kilo

 

 

Kr 9.990,-

Evoke Conquer 120

 

Lengde: 366 cm

Bredde: 74 cm

Høyde: 34 cm

Vekt: 25 kilo

Kapasitet: 147 kilo

 

Kr 9.990,-