Seaquest 10 SUP

SEAQUEST 10 EGENSKAPER


 

Lett å bære, 5 stk. bærehåndtak.

Retningsstabil og meget stødig brett.

UV-stabilisert Fortiflex® High Density Polyetylen

Oppbevaringsrom

Flaskeholder

 

 

Seaquest 10 SUP brettet er et nybegynnerbrett og som er enkelt i bruk. Du får et veldig stødigt brett som er retningsstabilt og som er lett å manurere. Du får korrekt fotposisjonering på Seaquest 10 SUP-brettet, noe som er viktig for et padlebrett. Det gir deg ekstra god stabilitet på padleturen og derfor er brettet populært til utleie. Da får barn og voksne som ønsker å prøve SUP-brett svært høy trygghet.

 

Seaquest SUP-brettet er produsert i robust UV-stabilisert FORTIFLEX ® High Density Polyetylen og tåler røff behandling. Kan brukes i sjøen og på vannet.

 

5 stk. gode bærehåndtak, et lite rom for mobiltelefon, flaskeholder og bagasjestrikk har fabrikken fått montert på dette flotte SUP-brettet.

 

Den amerikanske nettsiden, www.paddling.com gir Seaquest 10 SUP gode karakterer som et nybegynner brett. 

Bredde

Bredde

Høyde

Vekt

Kapasitet


Pris
305 cm

84 cm

25 cm

23 kilo

104 kilo


Kr 4.990,-

SEAQUEST 10 SUP

 

En flott aktivitet både for barn og voksne.

SEAQUEST 10 SUP

 

En flott SUP-tur på en flott dag.

SEAQUEST 10 SUP

 

Hyggelig når en padler sammen på Seaquest 10 Sup brettet.

Anbefalt utstyr til SUP brett


 

Padleåren din skal være så høy at du akkurat klarer å legge hånden din rundt håndtaket når du står med årebladet i bakken. Vi leverer kun justerbare SUP-årer som hele familien kan bruke. 

 

En ”leash” rundt ankelen, slik som surferne bruker, er en enkel og viktig livsforsikring. Denne festes på brettet og rundt ankelen når du padler. Det hindrer at brettet driver bort fra deg om du skulle falle i vannet. 

 

SUP Åre


 

Padleåren din skal være så høy at du akkurat klarer å legge hånden din rundt håndtaket når du står med årebladet i bakken.  Riber sine Sup årer er justerbare, da kan hele familien bruke åren.

SUP Leash


 

En ”leash” rundt ankelen, slik som surferne bruker, er en enkel og viktig livsforsikring. Denne festes på brettet og rundt ankelen når du padler og forhindrer at brettet driver bort fra deg om du skulle falle av brettet.

Copyright @ All Rights Reserved Hetly Fritid AS

Hetly Fritid AS


Eier av:


 

www.kanobutikken.no

www.pulkbutikken.no

www.kajakkbutikken.no

 

 

 

Kontakt oss


 

Steinsvikgrend 1

5251 Søreidgrend

Email: siv@kajakkbutikken.no

Telefon + 47 915 39 124