Rekreasjonskajakk

Rekreasjonskajakker designet, produsert og montert i USA

 

Du kan ikke sette nok pris på kvalitetstid og nyte naturen med venner eller alene. Vi gjøre det enklere enn noensinne for folk å padle i naturen og lage minner som varer livet ut. Vi importerer Aruba rekreasjonskajakker fra USA, en komplett serie av rimelige og funksjonelle rekreasjonskajakker som tilfredsstiller behovene til nesten enhver.

 

 Uansett hvilken størrelse eller ferdighetsnivå du har, har vi en kajakk som du kan padle. Våre rekreasjonskajakker gir deg trygghet, svært høy stabilitet og padleglede. Både sammen med familien eller om du vil padle alene.  

Aruba - serien

 

Vi har lang erfaring med import av rekreasjonskajakker i fra USA og har valgt Aruba 10, Aruba 10 SS og Aruba 12 SS fra SunDolphin. Denne produsent er en betydelig leverandør av rekreasjonskajakker i USA og denne kajakktypen er den mestselgende i det Nord-Amerikanske marked. Padlere som ønsker en kajakk med stor cocpit og samtidig ønsker å være beskyttet for vann/ vind når de er ute å padletur, velger rekreasjonskajakk.  Dette er kajakker for padlere som ikke har for mye hastverk og som skal ut å kose seg på tur. Med lav vekt, høy stabilitet og høy komfort er dette den perfekte kajakker til nettopp dette bruket.

 

Barn fra 4-5 års alderen begynner ofte med Aruba 10 og Aruba 10 SS kajakken, dette fordi den er kortere og har lav vekt. Barna vil da oppleve mestringsfølelse og som gir barna en god padleopplevelse. Aruba 12 SS er best egnet fra 12 års alderen.

Alle modellene kan fint padles av alle personer, fordelen med Aruba 12 SS er bedre fart under padleturen

 

Egenskaper alle modeller:

 

Er produsert av UV-stabilisert Fortiflex® High Density Polyetylen

Har justerbare fotbraketter

Har stor komfortabelt cocpit med beskyttende lårputer

Ulike dekkstrikk er montert på kajakken

Gode bærehåndtak

Ekstrem stabil

Oppbevaringsrom

 

Farger:  Rød, grønn og blå

Aruba 10

 

Lengde: 305 cm

Bredde: 76 cm

Høyde 33 cm

Vekt: 18 kilo

Kapasitet: 113 kilo.

 

Kr 5.490,-

 

 

 

Aruba 10 SS

 

Lengde: 305 cm

Bredde: 76 cm

Høyde: 33 cm

Vekt: 20 kilo

Kapasitet: 127 kilo

 

Kr 5.990,-

 

Aruba 12 SS

 

Lengde: 366 cm

Bredde: 75 cm

Høyde: 36 cm

Vekt: 21 kilo

Kapasitet: 179 kilo

 

Kr 7.490,-